Lomat ja kurssit


Yhdistys on saanut Hyvinvointilomilta tuetun loman kylpylähotelli Rauhalahteen, Kuopioon 24. - 29.4.2023.

Tuettu loma toteutetaan STEAn Hyvinvointilomille myöntämistä avustuksista.

Loman hakuaika on 28.11.2022 - 29.1.2023

Linkki sähköiseen lomahakemukseen on    https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/HYVINVOINT/

Paperisia Hakukaavakkeita saat AVH-kerhoista tai sihteeriltä. Samaan hakemukseen laitetaan samasta taloudesta hakevat. Hakukaavake lähetetään suoraan Hyvinvointilomille.

Täysihoitoloma on:

+ viisi täysihoitovuorokautta
+ aamiainen, lounas ja päivällinen
+ majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa
+ yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä

Loman omavastuuosuus 25€/vrk/hlö eli 5 vrk loma maksaa yhteensä 125 €/ hlö. Hyvinvointilomat valitsee lomalle pääsevät henkilöt hakemusten perusteella ja lähettää lomalle valituille kutsun sekä laskun.

Yhdistys ei saa yksityisyyden suojan vuoksi tietoja siitä ketkä lomalle ovat päässeet. Maksullisen yhteiskuljetuksen järjestämisen vuoksi pyydämme, että lähtijät ilmoittavat lomalle pääsystä sihteerille. Lisätietoja Marjut p. 040 5157246 tai 044 2118838


 

Aivoverenkiertohäiriöön sairastuneille ja heidän läheisilleen järjestetään vuonna 2021 monenmoista loma- ja kurssitarjontaa eri rahoittajien toimesta.

KELAn rahoittamia AVH - sopeutumisvalmennuksia äskettäin sairastuneille ja heidän läheisilleen järjestetään Aivoliiton toimesta Turun Suvituulessa mutta myös ympäri maata eri järjestäjien toimesta. Kaikki sopeutumisvalmennukset löydät parhaiten KELAn kotisivuilta.

STEAn rahoittamia AVH-kursseja Aivoliitto järjestää myös eri ryhmille suunnattuna. Niistä tarkemmin alla olevasta esitteestä. 

Aivoliitto järjestää myös tuettuja lomia yhteistyössä Maaseudun terveys- ja lomahuollon kanssa. Näistä löydät tarkempaa tietoa tuolta omalta sivulta.

 

TUTUSTU TÄSTÄ AIVOLIITON JULKAISEMAAN KURSSIESITTEESEEN KAIKISTA AIVOLIITON JÄRJESTÄMISTÄ KURSSEISTA VUONNA 2023 

avh-kurssiesite_2023_verkkoversio.pdf (aivoliitto.fi)


 Aivoliitto