TUETTU LOMA kylpylähotelli Rauhalahdessa

30.12.2022Iloisia uutisia saimme. Loma toteutuu ja saimme lomalle neljä uutta paikkaa. Loma toteutuu siis 29 hlö voimin. Lomalle päässeille on lähetetty tieto pääsystä ja lasku torstaina 2.2. joko sähköpostiin, jos sen olit antanut hakemuksessa, tai kirjeitse. 

Mikäli lomalle päässyt ei jostain syystä pääsekkään lähtemään lomalle niin ole yhteydessä Hyvinvointilomiin. Tällöin varasijalle jääneen on mahdollista päästä lomalle. Ei jää paikka suotta käyttämättä.

Jos olet päässyt lomalle ja haluat osallistua yhteiskuljetukseen niin ole sihteeri Marjuttiin yhteydessä joko puh. 040 5157246 tai mikkelinafasia@gmail.com

 


Yhdistys on saanut Hyvinvointilomilta tuetun loman kylpylähotelli Rauhalahteen, Kuopioon 24. - 29.4.2023.

Tuettu loma toteutetaan STEAn Hyvinvointilomille myöntämistä avustuksista.

Loman hakuaika on 28.11.2022 - 29.1.2023

Linkki sähköiseen lomahakemukseen on    https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/HYVINVOINT/

Paperisia Hakukaavakkeita saat AVH-kerhoista tai sihteeriltä. Samaan hakemukseen laitetaan samasta taloudesta hakevat. Hakukaavake lähetetään suoraan Hyvinvointilomille.

Täysihoitoloma on:

+ viisi täysihoitovuorokautta
+ aamiainen, lounas ja päivällinen
+ majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa
+ yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä

Loman omavastuuosuus 25€/vrk/hlö eli 5 vrk loma maksaa yhteensä 125 €/ hlö. Hyvinvointilomat valitsee lomalle pääsevät henkilöt hakemusten perusteella ja lähettää lomalle valituille kutsun sekä laskun.

Yhdistys ei saa yksityisyyden suojan vuoksi tietoja siitä ketkä lomalle ovat päässeet. Maksullisen yhteiskuljetuksen järjestämisen vuoksi pyydämme, että lähtijät ilmoittavat lomalle pääsystä sihteerille. Lisätietoja Marjut p. 040 5157246 tai 044 2118838