Vuosikokouksessa päätettyä

22.4.2021

Mikkelin seudun AVH-yhdistys ry:n vuosikokous pidettiin keskiviikkona 21.4.2021 Mikkelissä. Läsnä oli 14 yhdistyksen jäsentä, osa paikan päällä Esteryllä ja osa etänä Teamsin välityksellä.

Kokous sujui leppoisasti jämäkän puheenjohtajan Pertti Laineen vetämänä. Kokouksessa kuitattiin vuosi 2020 ja päätettiin kuluvan toimintavuoden suunnitelma sekä talous. Jäsenmaksu pidettiin viimevuotisella tasolla hallituksen esityksen mukaisesti.

Kokouksessa valittiin yhdistyksen toinen kunniajäsen kun Helena Valkama kutsuttiin kunniajäseneksi 40-vuoden ansiokkaan sihteerinä työskentelyn jälkeen. Helena oli aikoinaan myös perustamassa yhdistystä neurologi Martti Solismaan kanssa. Martti on yhdistyksen ensimmäinen kunniajäsen.

Kokouksessa nähtiin historian havinaa kun pitkäaikainen puheenjohtaja Anja Kääriäinen luopui tehtävästään ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Ismo Rahikainen. Hallitukseen uudeksi jäseneksi nousi Eija Tuppurainen Ismon siirryttyä puheenjohtajaksi.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Kaarina Nissinen ja sihteeriksi Marjut Kuosma. Helena Valkama jatkaa rahastonhoitajan tehtävissä.